Alege tipul de skin
Skinuri
Telefoane
Skinuri
Drone
Skinuri
Laptopuri
Skinuri
Camere

Folii Skin pentru telefoane, tablete, console si camere foto - video

Descopera colectia de Folii Skin pentru telefoane, camere foto video si drone de pe Skino.

Aceste folii skin pentru telefoane, drone, laptopuri sau camere foto video te ajuta sa ascunzi zgarieturile existente de pe acestea, sa le oferi o noua infatisare si sa le protejezi impotriva viitoarelor zgarieturi.

In cazul telefoanelor sau tabletelor, poate fi adaugata si o husa de protectie transparenta peste skin pentru a proteja dispozitivele si impotriva cazaturilor.

In anumite cazuri, intre husa si dispozitivul tau se poate acumula praf sau mici pietricele care in timp provoaca zgarieturi fine pe suprafata sa. Aplicand o folie skin pe dispozitiv, apoi o husa transparenta peste, acesta va fi protejat complet iar micile zgarieturi fine nu-si vor mai face aparitia.

Cum se aplica corect
o folie skin?

Pregateste folia skin pe care ai primit-o, servetelele degresante si un uscator de par apoi vizioneaza clipul pe care ti l-am pregatit. Nu uita sa aplici folia skin pe dispozitiv intr-un loc cat mai curat si luminos. Evita cat de mult posibil contactul cu colturile skinului.

De ce sa cumperi folii skin pentru telefoane, camere foto sau drone?

Daca te intrebi asta… sa stii ca si noi am facut-o inainte sa incepem acest proiect. Iata mai jos cateva motive pentru care ar trebui sa ai un skin.

1.
Arata prea blana

Si nu, nu e marketing. Chiar arata bine! Alege din peste 20 de culori si texturi.

2.
Extra protectie

Bagi o folie skin, bagi si o husa subtire premium si telefonul tau este indestructibil!

3.
Rezistente la zgarieturi

Skinuri Smart regenerabile rezistente la zgarieturi.

4.
Nu lasa urme

Daca doresti sa dai jos folia skin de pe dispozitiv, aceasta poate fi inlaturata usor, fara a lasa urme de adeziv.

5.
Fara bule

Tehnologia Rapid Air – in cazul in care apar bule de aer sub folia skin, poti sa le elimini cu usurinta datorita striatiilor care fac loc aerului sa iasa.

6.
Potrivire perfecta

Foliile Skin sunt taiate cu un aparat laser cu precizie nanometrica. Asadar,  nu-ti fa griji, se vor potrivi perfect cu dispozitivul tau!

Decupaje precise.

Pentru fani - Detalii tehnice folii skin

Foliile skin sunt compuse din PVC cast din mai multe straturi, cu o grosime de 150 microni, cu stabilitate dimensionala remarcabila. Skinurile isi pastreaza perfect structura chiar si in urma unui stres termic. Acestea se indeparteaza usor, chiar si dupa o perioada indelungata de timp fara a lasa urme de adeziv.

Adezivul este repozitionabil, permitand dezlipirea foliei si reasezarea acesteia pe orice pozitie dorita. Folia skin se va lipi doar in momentul in care se aplica presiune.

Durabilitetea in conditii normale de utilizare este de 5 ani pentru nuantele obisnuite si de 3 ani pentru cele metalice.